Arama
Arama Sonuçları
Cengiz Aygün’den dünya şampiyonuna ‘örnek’ destek
Gün Medya Grup (GMG) Onursal Başkanı ve GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, iki kez dünya şampiyonu olarak Türkiye’yi ve Kastamonu’yu gururlandıran genç Kick Boksçu Hamza Eren Göksu’ya sahip çıktı.
Kastamonu'yu temsil edecekler
Denizli’de 6-7 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacak olan Masterler Atletizm Türkiye Şampiyonası’na İnebolu’dan 3 atlet katılacak.
Kastamonu’dan dünya üçüncülüğüne
Ailesi balerin olmasını isterken kick boksa merak saldı, 17 yaşında başarıdan başarıya koşuyor
Kastamonulu Şampiyonlar, eve 9 madalyayla döndü
14-17 Ağustos tarihleri arasında Edirne'de düzenlenen 6.Açık Balkan Wushu Kung fu Şampiyonası’nda Kastamonu'yu temsil eden ve 9 madalya ile Kastamonu'ya dönen sporcular Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak'ı ziyaret etti.
Kastamonulu Sporcular Milli Takımda
Muay Thai Çocuklar – Gençler Milli Takım Seçmeleri Afyon’da gerçekleştirildi. Kastamonu'yu temsilen katılan Hasan Yavuz Keleş ve Yavuz Yılmaz Milli Takıma kadrosuna dahil olmaya hak kazandı.
Kastamonulu 2 sporcu, Muay Thai Dünya Şampiyonası’na gidiyor
Hasan Yavuz Keleş ve Yavuz Yılmaz Milli Takım kadrosuna dahil olmaya hak kazandı.
Muay-Thai’de Kastamonu’ya 3 milli bilet
Minik-Yıldız-Genç Muay-Thai Dünya Şampiyonası seçmelerine Kastamonu’dan 5 sporcu katıldı.
Kastamonulu Türkiye 1.'si Milli Takıma seçildi
Kastamonu Oryantiring Spor Kulübü sporcusu Turgut Köse E20A kategorisini birinciliğini tamamlayarak Milli Takıma seçildi.
Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası başladı!
Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası, 35 ülkeden 130 sporcunun katılımıyla Aksaray Hasan Dağı’nda başladı. Rengarenk görüntülere sahne olan şampiyona 5 Ağustos’a kadar sürecek.
Ayşe Nur, başarıya doymuyor
Kastamonu’nun taekwondoda parlayan yıldızı…
Eda Elveren, Türkiye ikincisi
Kastamonulu sporcu Eda Elveren, Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu.
KSK Bisiklet Takımı’ndan 2 şampiyonluk, 2 üçüncülük
Afyonkarahisar’da düzenlenen şampiyonaya, GMG Kastamonuspor Bisiklet Takımı damga vurdu.
Dünya Judo Şampiyonası'nda 11 milli sporcu mücadele edecek
2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na hem puan hem kota verecek Dünya Judo Şampiyonası, Katar'ın başkenti Doha'da gerçekleştirilecek.
Şampiyon güreşçilerin sıradaki hedefi 2024 Paris Olimpiyatları
Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenen 2023 Avrupa Güreş Şampiyonasında Türkiye’ye altın madalya kazandıran milli güreşçiler Rıza Kayaalp ile Taha Akgül, sıradaki hedeflerinin 2024 Paris Olimpiyatları olduğunu belirterek kariyerlerine olimpiyat şampiyonluğu da eklemek istediklerini söyledi.
İnebolulu kardeşlerden dünya çapında başarı
İnebolu Çamdalı (Kolca) Köyü’nden Murat Elbir ve Nilgün Elbir’in çocukları Enes İbrahim ve Zeynep Elbir kardeşler, 28-30 Nisan tarihlerinde Litvanya’da yapılan Paletli Yüzme Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ettiler.
Kadın Milli Hentbol Takımı Sırbistan’a mağlup
2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Kadın Hentbol Takımı, play-off turu rövanş maçında Sırbistan'a 32-25 mağlup oldu.
Ampute Milli Takımımız Dünya Kupası'nda finalde
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiği Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki Ampute Futbol Millî Takımımız, ülkemizin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası yarı finalinde Özbekistan'ı 1-0 mağlup ederek finale adını yazdırdı. Millilerimiz, diğer yarı finalde Haiti'yi 4-2 yenen Angola'ya finalde rakip oldu.
Şevval Ersaka’dan büyük başarı
Şevval Ersaka, Muay Thai Dünya Üçüncüsü olma başarısı gösterdi.
Dünya Şampiyonası öncesi Asrak’a ziyaret
Malezya’da düzenlenecek Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi temsil edecek sporculardan Hamza Eren Göksü ve Şevval Ersaka Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’ı ziyaret etti.
Şampiyonlar Akdeniz Oyunları’na Hazırlanıyor
Kadın Boks Milli Takımı Kastamonu’da kampa girdi.Takım halinde Dünya Şampiyonu olan, Kadın Boks Milli Takımı 25 Haziran-5 Temmuz'da Cezayir'de düzenlenecek Akdeniz Oyunları hazırlıklarına Kastamonu'da devam ediyor.
Şampiyon olabilmek için her gün 90 kilometre yol kat ediyor
Kastamonu’da yaşayan 16 yaşındaki sporcu, Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonası’nda birinci olabilmek için her gün 90 kilometre yol kat ederek antrenman yapıyor.
Hedef: Tekvandoyu tabana yaymak
Kastamonu'da pandemi sebebiyle evlerine kapanan ve kısıtlı şartlarda çalışabilen tekvando sporcuları, uzun bir aranın ardından tekrar salonları doldurarak çalışmalarına başladı.
İftardan sahura şampiyonluk mesaisi!
Geçen yıl düzenlenen kick boks dünya şampiyonasında üçüncü olan milli sporcu Asuman Çığlıoğlu, sahura kadar çalışarak dünya şampiyonu olmak için ter döküyor.
Hedef Bosna Hersek
Taekwondo Akademi Spor Kulübü, başarılarına bir de Türkiye Şampiyonluğu ekledi.
‘Milli Takımımıza güvenimiz tam’
Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, "Milli takımımıza, yeni teknik kadrosuyla birlikte güvenimiz tam. Ocak ayında oynanacak olan 6 maçın tamamını kazanacağız" dedi.
Zeynep Elbir, dünya üçüncüsü oldu
Macaristan'da düzenlenen Paletli Yüzme Dünya Şampiyonası'nda İnebolulu hemşehrimiz Zeynep Elbir, 50 metre yarışında dünya 3'üncüsü oldu